'

'
'

torstai 22. tammikuuta 2015

Kevättä rinnassa!

Heti auringon jälleen näyttäytyessa ja joulun mentäessä se iskee minuun välittömästi! Kevätkuume! Kaikki jouluun vähänkään viittaava vaihtuu välittömästi kirkkaisiin väreihin ja kesän odottaminen alkaa. Vähintään kukkia on oltava kokoajan  maljakossa, kunnes puut alklavat vihertämään.

Tämän kevään väreihini kuuluu keltainen, mikä yllätti minut taysin! En ole aikaisemmin kovin keltaisesta perustanut, vaan olen pitäytynyt vaaleanpuna- vihreä alueella. Meinasin tilata netistä jopa keltaisen maton olohuoneeseen, mutta toppuuttelin itseäni! Sen sijaan tilasin H&M:ltä ihania tyynyliinoja. Ne odottavat tosin vielä täytteitään.

Keltakuumeen sai osittain aikaan eräs blogi, jota seuraan. Siellä oli kuvattuna pino vilttejä, jotka näytti väriloistossaan kuin karkeilta. Bongasin vilttipinosta tutun näköisen viltin. Se toi mieleen lapsuuden. Silloin tajusin, että meillähän on ollut tuommoinen lapsuuden kodissani. Se osoittautui vanhempieni häälähjaksi, joka lämmittää nyt kevättä odottelevaa Torkkupeittoa meidän keittiön sohvalla. Samalla se tuo kevään raikkautta. Vanha uusi ihastus!

Ihanan aurinkoisia pakkaspäiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti