'

'
'

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Onko maalaisromanttinen valkoinen kohta kuin 90-luvun nahkasohvat

Ystäväni tokaisi päivänä muutamana: "Onkohan valkoinen sisustus joku päivä kuin 90-luvun nahkasohvat. Kukaan ei halua sitä kotiinsa."  Olen mietiskellyt, kuinka ihanalle maalaisromanttiselle valkoiselle käy sisustusrintamalla? Se on ollut jo melko kauan pinnalla ja kaikki laittavat kotinsa sillä. Usein jopa kopioimiseen saakka, jolloin asukkaiden oma persoonallinen tyyli katoaa. Jos sitä on ollutkaan.

Nyt maikkari on listannut häviävät trendit, ja olen tainnut osua asian ytimeen... Sisustakaamme siis omalla persoonallamme ja tyylillämme! Sehän on aina muodissa ja kestää muotisuuntauksien vaihtelun.

Jospa nyt vanhojen tavaroiden hinnatkin laskevat, koska nekään eivät ole maikkarin mukaan enään in. Saanpahan tehdä löytöjä rauhassa! ;) Nykyään kun ruosteisesta naulasta saa pulittaa enemmän kuin uudesta, se kun on "vanhaa".

Mukavaa sunnuntaita kaikille. Sisutakaamme kotimme rakkaudella! Viemme "lapsemme" vanhemmilleni ja pakkaamme viimeiset tavarat. Huomenna Damin, Abudhabin ja Malen kautta paratiisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti